Facebook - Lukácsfy Ingatlan Iroda
________________________________________________________________________________________________________________________________
 

Lukácsfy Ingatlaniroda - Szolgáltatások

Energetikai tanusítványÉpítőipari szakmunkák Hitel közvetítésÉrtékbecslés Generál kivitelezés Jogi háttér Tervezés engedélyeztetés, földmérés

-  Energetikai tanusítvány

Vállaljuk a törvény előírásainak megfelelő energetikai tanúsítványok elkészítését.

176/2008. (VI. 30.) Korm. rendelet
az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról

A fenti rendelet alapján ingatlan eladásakor az eladónak rendelkeznie kell az ingatlanhoz tartozó energetikai tanúsítvánnyal. A tanúsítványt legkésőbb az adás-vételi szerződés megkötéséig el kell készíttetni, mert a szerződést író ügyvédnek a tanúsítványhoz tartozó (HET) számot a szerződésben szerepeltetnie kell.

Szakképesítéssel rendelkező mérnök készíti az energetikai tanúsítványt, díjazása minden esetben egyéni megállapodás tárgya, mely függ az épület méreteitől.

Lukácsfyné Boczor Andrea
+36 20 204 92 53

-  Építőipari szakmunkák

Építőiparral kapcsolatos szakipari munkákhoz megbízható, önállóan dolgozni képes vállalkozókat tudunk ajánlani.

Itt miden az építőiparral kapcsolatos szakmában rendelkezünk olyan szakemberekkel, akik minőségi munkát végeznek.

Lukácsfyné Boczor Andrea
+36 20 204 92 53

-  Értékbecslés

Amennyiben ingatlanját értékesíteni kívánja, de nem tudja mennyi az ingatlan reális, piaci értéke, akkor vegye igénybe segítségünket. Értékbecslést készítünk egyéb megbízási szempontok alapján is (ajándékozás, örökség, válás, stb.).Ingatlan értékbecslést meglevő szakképesítésünk birtokában készítjük el Önnek. Az értékbecslés - amennyiben a megrendelő másképp nem rendelkezik - összehasonlító alapú értékbecslések, melynek elkészítését megelőzi egy helyszínen végzett teljes körű ingatlan felmérés, mely kiterjed az ingatlan méreteire, az épület szerkezeti állapotára, a felhasznált anyagokra, stb. A felmérés során számítunk a tulajdonos segítségére, mivel vannak olyan információk, melyeket nem lehet csak megtekintéssel beszerezni.  

A felmérést követően 48 órán belül elkészítjük a szakvéleményt, mely támpontokat adhat az ingatlan értékesítési árára.  

Az ingatlan értékbecsléséhez Önnek csak egy tulajdoni lapot kell beszereznie.

Lukácsfy Lajos ingatlan-értékbecslő
+36 20 216 11 72

-  Generál kivitelezés

Otthona megépítéséhez ajánlunk Önnek kivitelezőt!

Amennyiben nem rendelkezik olyan kivitelezővel, aki megépíti a megálmodott házát, akkor hívjon és segítségek nyújtunk a megfelelő cég kiválasztásában.

Több mint tíz éves pályafutásunk alatt több olyan kivitelező céggel is sikerült kapcsolatba kerülnünk, akikkel mi is felépíttetnénk saját házunkat. Minden szempontból megbízhatóak és minőségi munkát végeznek.

Megbízás esetén korrekt, mindenkinek megfelelő vállalkozói szerződéssel biztosított a ház megépítése.

Amire a szerződéshez szükség van:

  • - meglévő telek a megbízó tulajdonában,
  • - aláírt közműszerződések a tulajdonos nevén,
  • - érvényes építési engedély a tulajdonos nevén.

Ezek megléte esetén a felmérés és az ajánlat adása ingyenes.

Lukácsfyné Boczor Andrea
+36 20 204 92 53

-  Hitel közvetítés

Hitelt szeretne? Nem igazodik el a bankok ajánlatai között? Segítünk!

A banki ügyintézés legnagyobb hátránya, hogy egy banki fiók ügyintézője csak a saját termékeit tudja Önnek ajánlani, nem tud felvilágosítást adni a többi bank kínálatából. Így nincs meg az összehasonlítási alap, hogy Ön a legjobb ajánlatot kapja leendő hiteléhez.

Több kereskedelmi bankkal állunk kapcsolatban, így Önnek lesz összehasonlítási alapja, hogy melyik a legkedvezőbb hitel konstrukció. A hitelekkel párhuzamosan lehetőség van a Családi Otthon Kedvezmény ügyintésére is (a törvényben meghatározott feltételek megléte esetén).

Elsődleges célunk az ügyfél legjobb kiszolgálása. Minden esetben előzetes hitel bírálatot végzünk a kiválasztott bankban. Ennek egyszerű oka a későbbi jogi viták elkerülése. Amennyiben Ön kiválasztotta a megvásárolni kívánt ingatlant, akkor az első lépés -a legtöbb esetben- az adás-vételi szerződés megírása, mely általában 10 % foglaló megfizetését tartalmazza. Ez a mai ingatlan árak mellett akár több millió Forint is lehet. Amennyiben a későbbiekben a hitel mégsem kapja meg, akkor ezt a foglalót a törvények értelmében elveszítheti. Ezért fontos, hogy még az adás-vételi szerződés megírása és a foglaló letétele előtt legyen teljes képe arról, hogy a felvenni kívánt hitel összege a vásárlás során a rendelkezésére áll-e. Tapasztalataink alapján az előzetes hitel bírálaton átesett ügyfelek még minden esetben megkapták az általuk igényelt hitelösszeget.

Önnek a bankba az előzetes hitelbírálat és a hitelszerződés megírása végett kell megjelennie. A további ügyintézés terheit levesszük a válláról. A hitelhez kapcsolódó papírok beszerzését vállaljuk (ügyvédi papírok, eladó, kivitelező, földhivatal stb.).

Az ügyintézés teljesen díjmentes.

Lukácsfyné Boczor Andrea
+36 20 204 92 53

-  Jogi háttér

Segítségére lehetünk az ingatlan adás-vételi szerződés lebonyolításában. Megbízható ügyvédeink rugalmas munkaidőben vállalják a szerződések teljes körű ügyintézését.

Az ügyvédeink a vételár 0,6 %-át kérik munkadíjként. Ehhez kapcsolódó költség a földhivatali bejegyzések díja. Az ügyvédi díj magában foglalja a földhivatali ügyintézést is.

A vevők és eladók minden szükséges felvilágosítást megkapnak a hatályos adó és illeték szabályokról.

Lukácsfyné Boczor Andrea
+36 20 204 92 53

-  Tervezés engedélyeztetés, földmérés

A szakmában eltöltött évek alatt sikerült jó kapcsolatot kialakítani tervező mérnökökkel, földmérőkkel, akik nagyban segíthetik munkánkat illetve azt ügyfelek ügyes-bajos dolgainak intézését.

Tervezőink az első lépésektől az utolsókig végigkísérik a házak építését. Vállalják az ügyféllel egyeztetve a tervek elkészítését, az engedélyeztetési eljárás buktatóit, az építés alatt a felelős műszaki vezeti poszt elvégzését illetve a kötelező e-napló vezetését.

Földmérőink vállalják a meglevő tervek alapján az épületek kitűzését, a megépült házak teljes körű földhivatali ügyintézését (használatba ételi engedély alapján az épület feltüntetést, a tulajdoni lapra történő feltüntetést, illetve bármilyen más földmérői feladatok (feltüntetés, telek alakítás, szét és összevonás, stb.) elvégzését.

Lukácsfyné Boczor Andrea
+36 20 204 92 53

Keresés:-tól
-ig
m2